vrijdag 17 februari 2012

The key(chain) to succes...?!

"Hoi, daar ben ik weer!

Pas geleden een nieuwe opdracht gekregen. Sleutelhangers! Daar kon ik een hoop kanten mee op! Had gelijk al plenty ideeën en het moest en zou deze week ook af komen! Had van het weekend gelukkig nog wat tijd gevonden om alvast wat voorwerk te doen, dus dat scheelde alweer... Afgelopen dinsdag flink m'n schouders eronder gezet en voila!"

'Funky'

"Moest afgelopen dinsdag eerst nog een boodschapje doen, nog wat lint en sleutelringen halen voor de sleutelhangers bij de stoffenkraam en natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie, vanwege valentijn... We zeggen dat we er nooit wat aan doen, maar toch even een lekker gebakje bij de koffie en wat luxer eten als normaal (wat overigens heel fijn is met een vriend die kok is! ;)) Dus, gebakje check, lint, check, sleutelringen....hmmm...." 

'Sweet'

"Ze hadden ze niet bij de stoffenkraam, uitverkocht bij de hobbyzaak er tegenover.. Zijn die dingen gewoonweg nergens te krijgen bij mij in de omgeving... Naar verschillende winkels gereden in 't dorp, nergens. Toen thuis gaan bellen naar de bouwmarkten en hobbyzaken in de buurt, nergens!"

'Jeans'

"Uiteindelijk heb ik drie dorpen verder bij een bouwmarkt die sleutelringen kunnen vinden, maar toen was ik al wel een dik uur, een halve gouden gids en 15 liter benzine verder. Mooi is dat! Maar goed, wat ik in m'n hoofd heb moet dan op zo'n moment ook gebeuren, ik heb gelijk 50 stuks ingeslagen, dus voorlopig kan ik er weer tegenaan, dit gebeurd me niet nog een keer, hahaha!"'Een dikke sleutelhangerbos is 't resultaat!'2 opmerkingen:

  1. O wat ziet dat er leuk uit zeg! en wat vervelend dat je de sleutelringen eerst nergens kon krijgen, maar de aanhouder wint natuurlijk :)

    Lieve groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen