My Home

"Hier kan je een kijkje nemen in mijn huis... Ik ga proberen om het een beetje up-to-date te houden, maar ik krijg het regelmatig op m'n heupen, waarna ik heel de boel weer omgooi... "Deze kandelaars heb ik, net als zoveel van m'n spulletjes, op de kop getikt bij de kringloop!"


"Dit is op het moment mijn altaartje.. Ik hou ervan om kaarsen te branden, dat maakt 't lekker knus in huis.. De oude kist heb ik op de kop getikt op een fair in Oud-Alblas bij La Vigne. Ik was daar samen met mijn moeder, toen ik 'm zag staan! Ik was er gelijk helemaal verliefd op! Met veel plezier heb ik 'm dan ook ruim een half uur mee moeten dragen, omdat ik bang was dat 'ie anders aan m'n neus voorbij zou gaan! Hij dient nu als wijnkist, ideaal!"


"Toen we het huis kochten hing dit plankje er al. We hebben het een poosje niet op de muur gehad, maar ik bleef er wat missen. Uiteindelijk hebben we het toch weer opgehangen en er een rekje met haken onder gehangen... Dit is een van mijn favo plekjes in huis, omdat je het zo lekker kan veranderen elke keer!" 


"De oud-gemaakte bakvormen en rekje staan overal leuk in mijn keuken. Eigenlijk is mijn keuken het deel van het huis wat het meest veranderd door de tijd heen. Het oude, zwarte sigarettendoosje heb ik ooit een gevonden bij de kringloopwinkel...


"Dit potje vond ik laatst in koopjeshoek! De oude deegroller heb ik gekocht bij Loods 5, het oude zwarte visje heb ik uit de kringloop, evengoed als het 'theepijpje'?? Ik weet nog steeds niet wat het is en waar het voor is, maar ik zag 'm en kon hem niet laten liggen!"


"Al een paar maanden wilde ik een krukje, dit is 'm geworden! Lekker stoer, simpel en handig!"
Wordt vervolgd...

1 opmerking:

  1. Wat ben je toch creatief bezig, helemaal goed!! Leuke hoekjes allemaal hoor en het kussentje is ook weer top!! Ga zo door!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen