zondag 26 februari 2012

De Kersenmand

"Gisteren lekker wezen shoppen met m'n moeder. Eerst hebben we een stop gemaakt bij onze kringloop in het dorp. Hier vond ik een leuke, oude koeienbel, daarna doorgereden naar de Kersenmand in Ameide. Een ontzettend leuk adresje waar je niet uitgekeken raakt!"

"Het was de bedoeling dat we voor een cadeautje zouden kijken voor mijn moeders verjaardag, maar het is, zoals gewoonlijk, niet alleen bij een cadeautje gebleven! Het is zelfs zo dat ik a.s. zaterdag het cadeautje nog moet gaan halen. Ik ben sinds het bezoekje trotse eigenaresse van een heel leuk, klein krukje en twee oude keukenvoorwerpen."

De oude koeienbel

Een van de twee oude keukenmaterialen (midden)

....en dit is de andere...

Het schattige, oude melkkrukje

"Nou dit is wat ik gescoord heb! Ben er helemaal mee in m'n sas, kan er zo van genieten als je met kleine aanpassingen weer een ander interieur hebt! En het leuke is altijd, dat ik voor een klein dingetje, altijd heel mijn interieur om kan gooien, heerlijk!"

Tot blogs! Groetjes, Daantje

Lieve bloemetjes

Afgelopen vrijdag kwamen vrienden bij ons eten. Een gezellig stel, die we nu ongeveer een jaartje of 2 kennen. Hij heeft ons pas geleden heel erg geholpen met het verhelpen van een lekkage in de woonkamer, maar wilde daar niks voor hebben! Nou dat is dan iets dat gaat niet bij ons...
We hebbem ze bij ons thuis uitgenodigt voor een 3-gangen diner, onder het genot van een goeie fles rosé. We kregen ter attentie een hele lieve bos met witte bloemen! Die was wel een fotootje waard!

Het was heel erg gezellig en hebben heerlijk gegeten! Lekker, zo'n avondje tafelen!

Groetjes, Daantje

vrijdag 17 februari 2012

The key(chain) to succes...?!

"Hoi, daar ben ik weer!

Pas geleden een nieuwe opdracht gekregen. Sleutelhangers! Daar kon ik een hoop kanten mee op! Had gelijk al plenty ideeën en het moest en zou deze week ook af komen! Had van het weekend gelukkig nog wat tijd gevonden om alvast wat voorwerk te doen, dus dat scheelde alweer... Afgelopen dinsdag flink m'n schouders eronder gezet en voila!"

'Funky'

"Moest afgelopen dinsdag eerst nog een boodschapje doen, nog wat lint en sleutelringen halen voor de sleutelhangers bij de stoffenkraam en natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie, vanwege valentijn... We zeggen dat we er nooit wat aan doen, maar toch even een lekker gebakje bij de koffie en wat luxer eten als normaal (wat overigens heel fijn is met een vriend die kok is! ;)) Dus, gebakje check, lint, check, sleutelringen....hmmm...." 

'Sweet'

"Ze hadden ze niet bij de stoffenkraam, uitverkocht bij de hobbyzaak er tegenover.. Zijn die dingen gewoonweg nergens te krijgen bij mij in de omgeving... Naar verschillende winkels gereden in 't dorp, nergens. Toen thuis gaan bellen naar de bouwmarkten en hobbyzaken in de buurt, nergens!"

'Jeans'

"Uiteindelijk heb ik drie dorpen verder bij een bouwmarkt die sleutelringen kunnen vinden, maar toen was ik al wel een dik uur, een halve gouden gids en 15 liter benzine verder. Mooi is dat! Maar goed, wat ik in m'n hoofd heb moet dan op zo'n moment ook gebeuren, ik heb gelijk 50 stuks ingeslagen, dus voorlopig kan ik er weer tegenaan, dit gebeurd me niet nog een keer, hahaha!"'Een dikke sleutelhangerbos is 't resultaat!'woensdag 8 februari 2012

De eerste collectie!


"Om jullie een idee te geven van de accessoires die ik maak... Gisteren naar de winkel gebracht, ben heel erg benieuwd hoe er op gereageerd wordt! Afwachten dan maar...""De eerste kussentjes, te vinden bij Jules!

donderdag 2 februari 2012

Gewoon Daantje meets Jules Fashion


"JEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Gewoon Daantje ligt in de winkel!

En in wat voor een! Jules Fashion is al lange tijd gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en heeft sinds kort een gloedjenieuwe kledingwinkel geopend! In twee woorden; PETJE AF! Het is echt een prachtige zaak geworden! En het allerleukste vind ik dat ik er met mijn spulletjes mag liggen! Ben helemaal door het dolle heen, vind 't zo super dat ik de kans krijg om mijn creaties over de toonbank te zien gaan! Ben best wel een beetje trots op mezelf... :)

Jules, bij deze, heel erg bedankt!!! Ik heb superveel zin in de samenwerking!!!"

Groetjes, Daantje