vrijdag 11 mei 2012

Update 'project bedroom'...

Even bijkomen hoor... Alweer twee weken geleden dat ik een berichtje heb achtergelaten. Maar zoals beloofd zou ik jullie zo nu en dan een updaten!

De titel van mijn vorige bericht is nog steeds van kracht, maaaaarrrrr... het schiet gelukkig op! We moeten het van de avond uurtjes hebben en aangezien we het meeste zelf doen, duurt het wat langer dan anders, maar er zit duidelijk schot in de zaak en het is nu alleen nog maar een kwestie van verven, structuren, plafond afplinten, de vloer leggen, dan nog vloerplinten uitzoeken en monteren en dan kan het ledikant komen! Het aflakken van de kozijnen en de deur moet ook gebeuren, maar dan heb ik goed weer nodig en aangezien Moeder Natuur me daarin een beetje dwars ligt, moeten we dat misschien nog even uitstellen.

Afgelopen weken aardig doorgewerkt, maar allemaal op het gemakkie! Het egaliseren van de muren nam aardig wat tijd en werk in beslag en dat is eigenlijk het enige waar we twee weken mee bezig zijn geweest, het is haast een renovatie te noemen. Met het strippen van het behang trokken we hele bonken beton en gips mee, zonde, maar niets aan te doen, dat behang MOEST eraf! Dus dat was helemaal van voor af aan beginnen, maar met een prachtig resultaat!

Nou zover zijn we nu! Zo zie je maar, geduld loont en hoe! Ik ben helemaal blij met het resultaat! Vooral omdat we heel veel ook zelf gedaan hebben, ben helemaal trots! Het is en blijft een oud huisje en ik vind dat het wel die uitstraling moet behouden, dus ja, her en der zit er een kuiltje in de muur, maar voor die charme ben ik gevallen! Hoop dat ik bij de volgende update het eindresultaat kan laten zien!

Groetjes, Daantje

4 opmerkingen:

 1. Wat is er veel werk verricht zeg, ik volg je nog maar net, maar ik zie wel een groot verschil.
  Wat zul je trots zijn als je dit alles onder je handen ziet veranderen.
  Heel veel succes!!!!Ik geniet mee vanaf de bank:)
  Fijn weekend,

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo je hebt er al lekker de gang erin
  T is nu misschien net even te warm voor die klusjes he ?
  Maar oooit zal het wel af komen :)
  Gr Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK GA JE VOLGEN HOOR!!

  FIJNE DAG,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Daantje,hoe gaat het er nu mee ??
  Schiet het al een beetje op ??
  Lieve groet Chris

  BeantwoordenVerwijderen